Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van er en praktisk varebil, der sikrer dig den rette volumen til den rette pris. Bilen har alt – kørekomfort, varerumsvolumen samt en dynamisk og økonomisk motor.

Dokker Van er den perfekte varebil for den nystartede iværksætter eller den travle håndværksmester, der har brug for effektive tekniske løsninger og god plads. Med Dacia Dokker Van får du Danmarks billigste ægte varebil. 

Dynamisk og økonomisk

Dokker Van sikrer dig toppræstationer og lave driftsomkostninger. Det lave brændstofforbrug skyldes den økonomiske dieselmotor, der går hele 22,2 km/l og dermed er blandt de bedste i klassen. Udover den gode økonomi er Dokker Van også utroligt komfortabel at køre i grundet den gode rummelighed og de effektive og brugervenlige tekniske løsninger.

Få opfyldt alle dine pladsbehov

Har lastkapaciteten stor betydning for dig? Med denne varebils lastkapacitet bliver alle krav, du stiller i forbindelse med dit arbejde, opfyldt. Varerummet kan let tilpasses til dine behov og er udstyret, så din last er godt sikret under hele transporten.

Med Dacia Dokker Van er du garanteret god plads til få penge, da du får en 3,3 m3 varebil til en 2,5 m3 varebils pris.

Tre års garanti

Med Dacias garantiordning er din varebil dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i tre år eller til 100.000 km, hvilket er et år mere end de fleste andre bilmærker tilbyder. Dacia Assistance sikrer dig gratis vejhjælp i hele Europa gennem hele garantiperioden.

Dacia tilbyder desuden to års lakgaranti og seks års rustgaranti. Såfremt du ønsker at forlænge din garantiordning med Dacia, kan dette gøres billigt.

Se prisliste

Udstyr

Ambiance (standard): Airbag i førersiden • airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering • Dacia Plug & Radio • ECO-funktion • el-ruder i kabinen • kørecomputer med seks funktioner • varme i forsæder • sideairbags, der beskytter hoved og ryg • ventilationsanlæg med recirkulation

Ekstraudstyr til Dokker Van kan tilkøbes til rigtig gode priser.

 
1 Start 2 Complete

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
Dokker Van 1.5 dCi 90 Ambiance, diesel
Udsalgspris ekskl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er eksklusiv leveringsomkostninger 3.500 kr. ekskl. moms
Download PDF
 
1 Start 2 Complete
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: