Dacia Lodgy

Dacia Lodgy er en MPV med enten fem eller syv sæder, så hele familien kan være der uden problemer. Med Lodgy får du meget mere bil for pengene.

Lodgy er en stor og rummelig bil, der prismæssigt starter meget lavt. Med den gode rummelighed og fleksibilitet lever bilen uden tvivl op til de forventninger, enhver familie har.

Fem- eller syvpersoners bil

Dacia Lodgy fås både med fem eller syv lettilgængelige og komfortable sæder. Uanset hvilken model du vælger, er der plads til hele familien, og den gode opbevaringsplads gør det bekvemt at være i bilen. Den gode benplads og lofthøjde gør ligeledes bilen til en af de bedste i sit segment.

Lodgy med syv sæder er en af de syvpersoners biler på markedet, hvor der er mest plads – også på de bagerste sæder. Bilen er så rummelig, at der kan sidde to voksne på bilens to bagerste sæder.

Gode økonomiske motorer

Dacia er Renaults discountmærke, men dieselmotoren fra Renault er der ikke noget discount over. Takket være dieselmotoren dCi 90 med turbo er bilen meget brændstoføkonomisk og kører langt på literen – hele 25 km/l.

Den robuste og gennemprøvede benzinmotor sikrer dig ligeledes en meget økonomisk kørsel. Motoren har stor driftsikkerhed og en god kombination af økonomi og ydelse.

Se prisliste

Udstyr

Base: Airbag i førersiden airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering ECO-mode dækreparationssæt elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med ASR (antispin) sideairbags, der beskytter hoved og ryg

Ambiance (Base +): Cruise Control Dacia Plug & Radio kørecomputer bagagerumslys (kun i fempersoners) bagagerumsdækken (kun i fempersoners) varme i forsæder

Lauréate (Ambiance +): Komfortpakke med højdejusterbare sikkerhedsseler foran, højdejusterbart rat og højdejusterbart førersæde kromdetaljer i kabinen kromliste på kofangeren manuel aircondition udendørstemperaturmåler

 
1 Start 2 Complete

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
Lodgy 1.6 16V Base, benzin
Udsalgspris inkl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er inklusiv leveringsomkostninger 3.980 kr.
Download PDF
 
1 Start 2 Complete
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: