Dacia Logan MCV

Er du på udkig efter en rummelig stationcar i mellemklassen, så er Dacia Logan MCV et godt valg. Logan MCV kombinerer sikkerhed, pålidelighed og god økonomi.

Logan MCV er bilen for dig, der sætter pris på god plads og stor alsidighed, og du slipper endda for at betale ekstra for det. Modellen er bygget på Renaults nyeste motorteknologi, der sikrer dig kvalitet til en god pris.

Renault overtog i 1999 det rumænske bilmærke Dacia. Derfor er Dacia Logan MCV bygget på den nyeste og mest gennemprøvede motorteknologi fra Renault. 

Moderne linjer og en rummelig kabine

Dacia Logan MCV er en stor stationcar til en lille bils pris. Den gode rummelighed giver både en masse plads på sæderne og i bagagerummet. Modellen er økonomisk og robust, og din kørsel gøres helt ubesværet takket være bilens praktiske tekniske udstyr. De moderne linjer og den fleksible kabine gør det til en drøm at køre i den store stationcar.

Dacia Security og Dacia Assistance

Med Dacias garantiordning, Dacia Security, bliver din Logan MCV dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i tre år eller til 100.000 km, hvilket er et år mere end de fleste andre bilmærker. Ønsker du at forlænge garantien op til seks år, kan dette gøres billigt. I løbet af hele garantiperioden sikrer Dacia Assistance dig gratis vejhjælp i hele Europa.

Se prisliste

Udstyr

Base: Airbag i førersiden ● airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering ● dækreparationssæt ● elektronisk stabilitetskontrol (ESC) ● sideairbags, der beskytter hoved og ryg ● el-opvarmet bagrude

Ambiance (Base +): Bagagerumslys ● Dacia Plus & Radio ● ECO-funktion ● el-ruder ● varme i forsæder (kun dCi) ● ventilationsanlæg med recirkulation

Lauréate (Ambiance +): Hastighedsbegrænser ● Cruise Control ● Hill Start Assistance ● indfarvede elektriske sidespejle med varme ● kørecomputer med syv funktioner ● varme i forsæderne

 
1 Start 2 Complete

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
Logan MCV TCe 90 Base, benzin
Udsalgspris inkl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er inklusiv leveringsomkostninger 3.980 kr.
Download PDF
 
1 Start 2 Complete
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: